Hva er oppdraget til LDS-kirken?
Hva er oppdraget til LDS-kirken?

Video: Hva er oppdraget til LDS-kirken?

Video: Hva er oppdraget til LDS-kirken?
Video: Missionaries of Jesus Christ | Now You Know 2024, Kan
Anonim

De LDS kirke legger til «å ta vare på de fattige og trengende» til sin mangeårige «tredobling». oppdrag , som er å forkynne LDS evangelium, rense medlemmenes liv og gi frelsende ordinanser som dåp til de som er døde. Dette oppdrag først ble laget sent LDS President Spencer W.

Dessuten, hva er det største LDS-oppdraget?

De største oppdraget i form av geografisk landmasse og befolkning er for tiden Kina Hong Kong Oppdrag , som omfatter nesten hele den kinesiske landmassen og befolkningen. Utenfor Hong Kong og Macau er det ingen LDS misjonærer i Kina.

Videre, hvor mange LDS-oppdrag er det? Fra og med juli 2018, der var 407 oppdrag av LDS Kirke. 2. januar 2019 ble LDS Kirken kunngjorde endringer som vil stenge 12 oppdrag gjennom grensejusteringer og åpne opp 4 nye, med virkning fra 1. juli 2019. Som et resultat av disse endringene, fra og med juli 2019, der er 399 oppdrag av kirken.

Spørsmålet er også, hvor mye per måned er et LDS-oppdrag?

Hvor mye koster heltidsmisjon i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige egentlig? LDS-kirken har en standard $400 månedlige «gjennomsnittlige» og utjevnede kostnader som belastes for alle enslige unge menn og unge kvinner som er på heltidsmisjon.

Hvor mye koster et LDS-oppdrag 2019?

2019 . Et år fra nå, vil det koste mer å servere en oppdrag for Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Det månedlige beløpet familier og menigheter betaler for å dekke en misjonærer levekostnadene vil øke til $500 fra og med 1. juli 2020, ifølge et brev fra kirkens første presidentskap.

Anbefalt: