Hva betyr å elske i forhold?
Hva betyr å elske i forhold?
Anonim

' Forguder ' kan defineres som en intens eller henrykt kjærlighet. En dyp kjærlig beundring, hengivenhet og respekt for noen. Å holde kjære.

Spørsmålet er også, hva er forskjellen mellom kjærlighet og tilbedelse?

Til forguder noen betyr at du ser på henne med den største aktelse, kjærlighet , og respekt; du ærer, beundrer og tilber henne; du er hengiven til henne. De forskjellen mellom kjærlighet og tilbedelse er nivået av hengivenhet og vurderingen, beundring og respekt du gir henne.

Foruten ovenfor, hva betyr det hvis han sier at han elsker deg? Adore betyr viser stor respekt… Når noen sier at han elsker deg de mener at han (den personen) respekterer du mye!!!…som er mer enn å like….

På samme måte, hva betyr det å forgude noen?

forguder . Noen du forguder blir satt på en pidestall. Med tanke på frykten din for bakterier, da du fortalte at du hadde delt en tannbørste - visste jeg at du måtte forguder henne! Forguder kommer fra det latinske ordet adorare, som betyr «å tilbe». Så når du forgude noen , det er mer enn bare en forelskelse.

Er tilbedelse større enn kjærlighet?

“ Forguder " er mye sterkere men midlertidig og uholdbar. " Kjærlighet "er mye, mye lenger eller mer bærekraftig, og kan være evig eller for livet. Kjærlighet , på den annen side, er ikke bare en følelse, men en livsstil.

Anbefalt: