Er Pennsylvania en skyldskilsmissestat?
Er Pennsylvania en skyldskilsmissestat?

Video: Er Pennsylvania en skyldskilsmissestat?

Video: Er Pennsylvania en skyldskilsmissestat?
Video: Spider-Man in Bethlehem Pennsylvania South side 2024, Kan
Anonim

I motsetning til mange stater som bare har "nei- feil ” skilsmisser , Pennsylvania lar ektefeller søke " feil " skilsmisser . I en skyld skilsmisse , vil domstolene vurdere den ene eller den andre ektefellens uredelighet når det gjelder skilsmisse . Ekteskapelig mishandling inkluderer utroskap, misbruk og narkotikaavhengighet.

I denne forbindelse, hvordan påvirker utroskap skilsmisse i PA?

Staten av Pennsylvania gjenkjenner utroskap som feilgrunn for skilsmisse . Samtidig som utroskap sjelden påvirker varetekt, samvær, barnebidrag eller til og med fordeling av ekteskapelig eiendom, kan det påvirke ektefellebidrag tildelt før og under skilsmisse prosedyre, og underholdsbidrag tildelt i finalen skilsmisse dekret.

Spørsmålet er deretter, er PA en 50/50 skilsmissestat? Ekteskapelig eiendom er alltid delt 50 / 50 . Pennsylvania er en rettferdig fordeling stat . Hva utgjør en "rettferdig fordeling" i Pennsylvania vil avhenge av en rekke faktorer som finnes i Skilsmisse Kode. Noen ganger, 50 / 50 er rettferdig; noen ganger er en uforholdsmessig deling av eiendeler mer rettferdig.

Følgelig, hvor lang tid tar en skyldskilsmisse i PA?

Et nei- skyld skilsmisse (med gjensidig samtykke mellom ektefeller) tar cirka fem måneder. Det er en 90-dagers "avkjølingsperiode" etter at klagen er inngitt.

Er utroskap en forbrytelse i PA?

I Pennsylvania , det er ikke en forbrytelse å begå utroskap . Når utroskap er skyldgrunnen for skilsmisse, vil det ikke påvirke andelen den utroende ektefellen mottar av parets ekteskapelige eiendeler, men kan bety mindre eller ingen underholdsbidrag. Selv om det er sjelden det utroskap vil påvirke barnevernet, er det mulig.

Anbefalt: