Hva svarer du når noen sier mitt?
Hva svarer du når noen sier mitt?

Video: Hva svarer du når noen sier mitt?

Video: Hva svarer du når noen sier mitt?
Video: Shafqat på gata! Hva er respekt? 2024, Kan
Anonim

Svar . "Min glede "er en idiomatisk respons til "Takk." Det ligner på "Du er velkommen", men mer høflig og mer ettertrykkelig. Bruk det uformell samtale når noen takk for at du gjør tjeneste, og du vil svar på en måte som forteller dem at du var veldig glad for å hjelpe og at du likte det.

Folk spør også, hva skal man si når noen sier at nytelsen er min?

Hvis du si de glede er alt din, det betyr at du svare til 'Takk'. Glede betyr positive følelser, og min betyr 'min'. Så når du si de glede er alt din, du mener at du hadde gode følelser.

Videre, hva betyr det når noen kaller deg min? vi beskriver ofte noen noen at vi er dating eller gift med som ' min '. ' kall deg min ' rett og slett midler 'å si det du er gift med/dater meg' vi beskriver ofte noen noen at vi er dating eller gift med som. ' min '. ' kall deg min ' rett og slett midler 'å si det du er gift med/dater meg

Dessuten, hva er meningen med gleden er min?

Ja, du kan bruke det som et svar på den ovennevnte frasen. "De glede er alt min " sies vanligvis som svar på "Jeg er glad for å møte deg". Det midler noe sånt som "Jeg er enda mer fornøyd enn deg.

Hva betyr det når en fyr sier at du er min?

Den midler at selv om du er ikke i relasjon med ham , han er i ett med du . Du må skrive tilbake og nevne det, men gjøre ikke gjøre en stor sak. Bare si , Hei, husk den andre dagen da vi var snakker om noe og du sa , ' Du er min '?

Anbefalt: