Hvorfor er lydighet viktig i samfunnet vårt?
Hvorfor er lydighet viktig i samfunnet vårt?

Video: Hvorfor er lydighet viktig i samfunnet vårt?

Video: Hvorfor er lydighet viktig i samfunnet vårt?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

Rollen til Lydighet i Samfunn . Lydighet er en del av grunnlaget for samfunn . For at mennesker skal opprettholde deres individualitet og en stall samfunn , en balanse mellom lydighet og insubordinasjon må finnes. Lydighet er skadelig når det kan forårsake fysisk eller psykisk lidelse.

Bare så, hva er viktigheten av lydighet?

Lydighet viser vår tro og tillit til Gud; Lydighet er nøkkelen til vår suksess; Lydighet er den sikre og lovede måten å låse opp velsignelser for livene våre. For at vi skal være i stand til å adlyde fullt ut, må vi lese hans ord hver dag og be Gud om å styrke oss med sin hellige ånd slik at livet vårt kommer til å ære ham.

Senere er spørsmålet hvorfor er lydighet så kraftig? I hverdagssituasjoner adlyder folk ordre fordi de ønsker å få belønning, fordi de ønsker å unngå de negative konsekvensene av å ikke adlyde, og fordi de mener en autoritet er legitim. I mer ekstreme situasjoner adlyder folk selv når de er pålagt å krenke sine egne verdier eller begå forbrytelser.

Med tanke på dette, hvorfor trenger vi lydighet i samfunnet?

Lydighet er kreves for vår samfunn for å fungere, men på grunn av autoritetens makt kan individer adlyde på måter som er ødeleggende og mot deres personlige, moralske verdier.

Hvorfor er konformitet og lydighet viktig?

Overensstemmelse er en effekt av andres innflytelse på våre tanker, følelser og atferd. Lydighet er endringen av et individs atferd for å etterkomme et krav fra en autoritetsfigur. Folk etterkommer ofte forespørselen fordi de er bekymret for en konsekvens hvis de ikke etterkommer.

Anbefalt: