I hvilken alder kan et barn være alene hjemme i California over natten?
I hvilken alder kan et barn være alene hjemme i California over natten?

Video: I hvilken alder kan et barn være alene hjemme i California over natten?

Video: I hvilken alder kan et barn være alene hjemme i California over natten?
Video: Historier for natten. Nytår i det virkelige liv. Skræmmende historier om jul. 2024, Kan
Anonim

11 til 12 år - mai bli stående alene i opptil 3 timer, men ikke sent på kvelden eller under omstendigheter som krever upassende ansvar. 13 til 15 år - mai være igjen uten tilsyn, men ikke over natten . 16 til 17 år - mai være igjen uten tilsyn (i noen tilfeller i opptil to påfølgende over natten perioder).

Deretter kan man også spørre seg, i hvilken alder kan et barn være alene hjemme i California?

California gjør det ikke har en lov som gjelder alder en barn er klar til bli hjemme alene . De stoler på at du bruker din dømmekraft når det gjelder sikkerhet og beredskap. Selv om du kunne lovlig forlate en barn alene hjemme til enhver alder , er det lurt å bruke skjønn og vurdere din barnets nivå av modenhet og utvikling.

Man kan også spørre, hvilken alder kan et barn være hjemme alene i California 2019? Noen stater, for eksempel California, tilbyr lite veiledning, uten noen minimumsalder for når barn kan bli alene hjemme. Flertallet av stater med lover siterer 12 år gammel som cutoff, mens noen stater lener seg yngre, inkludert Maryland og Georgia på 8 år og Kansas på seks.

Ved siden av dette, kan jeg la barnet mitt være alene hjemme i California?

California , som de fleste stater, har ikke en lov som spesifikt sier hvor gammel en barn må være for å bli hjemme alene . De American Academy of Pediatrics lister 11 eller 12 som en passende alder til permisjon barn kl hjem men bare under de dag og ikke mer enn ca. tre timer.

I hvilken alder kan et barn overnatte alene?

Barn skal aldri forlates alene til de er 8 år, og barn mellom de aldre 8-10 bør ikke stå i mer enn en og en halv time eller i løpet av natt -tid timer. Ikke anta at de ser opp på natt stjerner med et teleskop laget for barn.

Anbefalt: