Hva er nøkkelbegrepene for omsorg?
Hva er nøkkelbegrepene for omsorg?
Anonim

Undersøkelse av begrepet omsorg resulterte i identifiseringen av fem epistemologiske perspektiver: omsorgsfull som en menneskelig tilstand, omsorgsfull som et moralsk imperativ eller ideal, omsorgsfull som en påvirkning, omsorgsfull som et mellommenneskelig forhold, og omsorgsfull som en sykepleieintervensjon.

Hva er begrepet omsorg i denne forbindelse?

De konsept av sykepleie har mange definisjoner. Det blir forstått og sett på ulikt av sykepleierne selv, av sykepleierstudenter og annet helsepersonell. I følge den gratis ordboken definisjon omsorg er en "føle og vise bekymring og empati for andre som viser eller har medfølelse".

Spørsmålet er deretter, hva er sykepleiebegreper? Moderne kunst og vitenskap sykepleie omfatter grunnleggende sykepleiekonsepter som inkluderer helse, sykdom, stress og helsefremming. De gir forebyggende, primær, akutt og kronisk omsorg for syke og skadde pasienter med helseinformasjon, gjenopprettende behandling, medisinadministrasjon og akutthjelp.

Foruten ovenfor, hva er begrepet omsorg i sykepleie?

Watson [1] definerer omsorgsfull som: «det moralske idealet om sykepleie der slutten er beskyttelse, forbedring og bevaring av menneskeverdet. Menneskelig omsorgsfull innebærer verdier, en vilje og en forpliktelse til omsorg , kunnskap, omsorgsfull handlinger og konsekvenser.

Hva er egenskapene til omsorg?

Omsorgsfulle egenskaper ofte møtt i sykepleie inkluderer ærlighet, kontakt med pasienter, å gå inn i deres verdener og være motstandsdyktig mot mulige usikkerheter i hver pasients helsetilstand.

Anbefalt: