Hva gjorde Billy Sunday for den progressive æraen?
Hva gjorde Billy Sunday for den progressive æraen?

Video: Hva gjorde Billy Sunday for den progressive æraen?

Video: Hva gjorde Billy Sunday for den progressive æraen?
Video: Свидетельство Билли Санди от бейсбола до евангелиста (Revival Press) [Проповедь] 2024, Kan
Anonim

søndag ble kreditert for å være en stor sosial innflytelse i måteholden bevegelse , som førte til forbud i 1919. En av hans mest kjente prekener var «Sprit, eller, kom på vannvognen», som overtalte mange til å slutte å drikke. Selv etter at forbudet ble opphevet, ba han om å gjeninnføre det.

På samme måte, hva var troen på Billy Sunday?

Religiøse synspunkter. søndag var en konservativ evangelikal som aksepterte fundamentalistiske doktriner. Han bekreftet og forkynte Bibelens feil, Kristi jomfrufødsel, læren om substituerende forsoning, Kristi kroppslige oppstandelse, en bokstavelig djevel og helvete, og Jesu Kristi nært forestående gjenkomst.

For det andre, hva var Billy Sundays første karriere før han ble evangelist? søndag vokste opp som foreldreløs og jobbet som bedemannsassistent før begynte i profesjonell baseball i 1883. I 1891 han ga opp baseball til bli en YMCA-arbeider, men vendte seg i 1896 til å gjennomføre religiøse vekkelser i store amerikanske byer.

Følgelig, hvilken posisjon hadde Billy Sunday?

Utespiller

Hvor mange mennesker konverterte Billy Sunday?

På denne dagen i 1916, 55 000 mennesker kom for å høre Billy søndag forkynne i Boston. En overfylt folkemengde på 15 000 måtte vendes bort fra det midlertidige tabernaklet som var reist på Huntington Avenue. I løpet av de neste ti ukene trakk den baseballstjernen som ble evangelisten anslagsvis 1 500 000 til Boston-møtene sine.

Anbefalt: