Er det nødvendig med trekk til barneseng?
Er det nødvendig med trekk til barneseng?

Video: Er det nødvendig med trekk til barneseng?

Video: Er det nødvendig med trekk til barneseng?
Video: Омолаживающий МАССАЖ ЛИЦА для стимуляции фибробластов. Массаж головы 2024, Kan
Anonim

EN barneseng deksel kan være det du trenger for å beholde både babyen din og krybbe trygt fra skade helt til tennerstadiet tar slutt. Hvis du er ny i verden av babyprodukter, velger du en barneseng deksel kan vise seg å være en vanskelig oppgave.

Videre, er barneseng deksler trygt?

Det er tre fordeler ved å bruke en barneseng deksel : Det er ikke sikker ! Når babyen din tygger på barneseng rail , det ødelegger møblene. Med mange til de fleste barnesenger er "konverterbar" (til en seng i full størrelse) i disse dager, betyr det at fotbrettet ditt vil være dekket med tyggemerker. Det er ikke bra!

Foruten ovenfor, hva er en tannstang? Tannstang trekk Barnesenger er ikke laget for å tygges på, selv om noen kommer med en " tannstang ", en plastikk skinne trekk plassert på den øverste kanten av sprinkelsengen, noe som reduserer risikoen for at babyen din hugger ut maling og trefliser, og beskytter også kanten av sprinkelseng.

Dessuten, kan babyen bli syk av å tygge på barneseng?

Ja, helt farlig - babyer WHO tygge på barneseng rekkverk, som kan inkludere maling og andre materialer, kan bli syk.

Hva kan jeg bruke i stedet for en barneseng?

Mesh Crib Liner . Mesh krybbe liners er de vanligste barneseng støtfanger alternativ som folk lager bruk av. Disse er tryggere for babyen din enn vanlig faststoff krybbe foringer. Mesh-designet lar luft strømme gjennom og dette reduserer risikoen for kvelning betydelig.

Anbefalt: