Kan min ekspartner hindre meg i å se barnet mitt?
Kan min ekspartner hindre meg i å se barnet mitt?

Video: Kan min ekspartner hindre meg i å se barnet mitt?

Video: Kan min ekspartner hindre meg i å se barnet mitt?
Video: sosialtjenesten i Norge (Barnevernet) og lidelsene de påførte meg i livet mitt 2024, April
Anonim

Svaret er vanligvis nei, en forelder kan ikke Stoppe en barn fra ser den andre forelderen med mindre en rettskjennelse sier noe annet. Imidlertid barn nekter å se en forelder og forelderen ikke ser de barn har grunn til å tro at den andre forelderen oppmuntrer til denne uriktige oppførselen.

På samme måte, kan en forelder hindre et barn i å se den andre forelderen?

Hvis forelder er uansett uegnet til forelder , du kan ta saken din for en dommer og forsøk å få eneforvaring over deg barn . Hvis du ønsker å gjøre en endring i forvaringsordningen ved å fullstendig forhindre din barn fra å se deres annen forelder , kan det hende du har juridiske alternativer.

I tillegg, kan en samværsforelder nekte samværsrett? EN benektelse av besøksrett ved samværsforelder til en ikke- samværsforelder , fraværende endring i en eksisterende rettskjennelse for besøksrett , er ulovlig.

For det andre, kan en mor stoppe en far fra å se barnet Storbritannia?

EN forelder skal ikke reagere enkelt stopper kontakt. I de fleste tilfeller ser domstolene på at kontakt er til det beste barn , og se begge deler foreldre involvering som en fordel for barnets velferd, og vil bare nekte å gi en bestilling i unntakstilfeller.

Kan jeg ta eksen min for retten for å få tilgang til å se barnet mitt?

Kort sagt, din eks kan ikke lovlig hindre deg i å ha det adgang til din barn , med mindre a domstol har bestemt det vil være til skade for deg barnets velferd. Det er imidlertid viktig å forstå loven mht tilgang for barn før du bestemmer deg for hva du skal gjøre.

Anbefalt: