Innholdsfortegnelse:

Hvordan viste Joseph integritet?
Hvordan viste Joseph integritet?

Video: Hvordan viste Joseph integritet?

Video: Hvordan viste Joseph integritet?
Video: Спирализатор из трех частей Joseph Joseph с контейнером 2024, Kan
Anonim

Men, gutter og jenter, Josef var en mann av integritet . Integritet betyr å velge å gjøre rett og å velge å være ærlig i alt du gjør. Josef kunne ikke ha vært slik hvis han ikke hadde satt sin tro og tillit til Gud. Gud hjalp ham til å velge å gjøre rett og være ærlig i alt han gjorde.

I forhold til dette, hva betyr en mann med integritet?

EN mann med integritet er ofte forbundet med en nådeløst ærlig, prinsipiell, høy-etikk Mann som ofte lider som et resultat av sin manglende vilje til å gå på akkord med å gjøre det «riktige». Han er den ridderlig ridder; den tragiske helten.

Vet også hva Bibelen sier om Josef? Jakob bodde i landet der faren hans hadde bodd, Kanaans land. Dette er beretningen om Jakob. Josef , en ung mann på sytten år, passet småfeet sammen med sine brødre, sønnene til Bilha og sønnene til Silpa, hans fars hustruer, og han ga deres far et dårlig rykte om dem.

Man kan også spørre, hva lærer vi av Josefs historie?

De historie av Josef begynner i 1. Mosebok 37. Bibelen forteller oss det eksplisitt Josef var favoritten til sin far Jakob. Josef forverret situasjonen med familien sin ved å rapportere drømmer som indikerer at brødrene og faren hans alle vil bøye seg for ham. Ikke overraskende vil brødrene hans bli kvitt ham.

Hva er egenskapene til Josef?

Når det gjelder Joseph, her er noen lederegenskaper jeg beundrer hos ham:

  • Prinsipielt - han hadde karakter og integritet.
  • Ydmyk – makten og prestisje av hans stilling som arbeider for farao forandret ham aldri.
  • Disiplinert – Joseph hadde det riktige langsiktige perspektivet, selv mens han satt i fengsel for en forbrytelse han ikke begikk.

Anbefalt: