Innholdsfortegnelse:

Hva er hærens forbrødringspolitikk?
Hva er hærens forbrødringspolitikk?

Video: Hva er hærens forbrødringspolitikk?

Video: Hva er hærens forbrødringspolitikk?
Video: Forsvarets ledelseskonferanse 2021 2024, Kan
Anonim

De Hæren har nylig gitt ut en oppdatering til Hærens regulering 600-20, Hæren Kommando Politikk , som bedre definerer disse problemene for ledere og soldater. AR 600-20, paragraf 4-14, definerer forhold mellom soldater av forskjellige rangerer og søker å klargjøre riktige personlige og profesjonelle forhold innenfor Hæren.

Ved siden av dette, hva regnes som forbrødring i hæren?

Forbrødring i militæret gjelder forbudte personlige forhold mellom militær tjenestemedlemmer i forskjellige rangeringer og stillinger. Forbrødring involverer upassende forhold, alt fra altfor tilfeldige forhold til vennskap til romantiske forhold.

Spørsmålet er deretter hvilke forhold som er forbudt i hæren? Annen Forbudte forhold i Hæren Disse kan inkludere pågående virksomhet forhold ; dating eller delt bosted (annet enn det som er nødvendig for å Hæren operasjoner) og seksuelle forhold ; og gambling, der en soldat kan ende opp med å skylde en annen penger.

I tillegg, hvordan beviser du forbrødring i hæren?

"Beviselementer" for lovbruddet for forbrødring er:

  1. At tiltalte var en offiser eller politibetjent;
  2. At den tiltalte forbrød seg på vilkår om militær likestilling med ett eller flere visse vervede medlemmer på en bestemt måte;
  3. At tiltalte da visste at personen(e) var (et) vervet medlem(e);

Kan offiserer og vervede date i Hæren?

Dating vil bli påvirket også, med offiserer ikke lenger får lov til det Dato eller gifte seg vervet personale. For tiden er Hæren er den eneste tjenesten som tillater offiserer til dato vervet soldater, så lenge de ikke er i samme kommandokjede.

Anbefalt: