Hva brukes EpiFix til?
Hva brukes EpiFix til?

Video: Hva brukes EpiFix til?

Video: Hva brukes EpiFix til?
Video: Hva skal vi bruke Elhub til i fremtiden? 2024, Kan
Anonim

EpiFix ® Dehydrert human amnion/chorion membran allograft er beregnet for homolog bruk i behandling av akutte og kroniske sår for å gi en barriere, modulere betennelse, forbedre tilheling og redusere arrvevsdannelse.

Dessuten, hvor mye koster EpiFix?

Prisen på EpiFix-produktet var derfor mye lavere på $1669 per pasient sammenlignet med $9216 per pasient for Apligraf. Som Dr Zelen observerte, da Apligraf kom ut for omtrent 15 år siden, var det det foretrukne produktet for behandling av sår.

På samme måte, hvordan brukes EpiFix? Tørr eller våt EpiFix er anvendt til en ren sårseng, festet med selvklebende strimler og dekket med en ikke-klebende bandasje og en fuktig bandasje. Membranen inkorporeres normalt i sårbunnen innen 2 uker etter påføring. EpiFix er vanligvis bestilt og anvendt av sårpleiespesialister i poliklinisk setting.

Derav, hva er EpiFix?

EpiFix er et bioaktivt vevsmatrise-allograft sammensatt av dehydrert human amnion/chorion-membran (dHACM) som bevarer og inneholder flere ekstracellulære matriseproteiner, vekstfaktorer, cytokiner og andre spesialproteiner.

Er EpiFix en huderstatning?

EpiFix er et flerlags biologisk dehydrert human fosterhinneallograft som består av et epitellag og to fibrøse bindevevslag spesifikt behandlet for å brukes til reparasjon eller erstatning av tapt eller skadet dermal vev.

Anbefalt: