Hva er forskjellen mellom smeltedigel-teorien og STEW-teorien?
Hva er forskjellen mellom smeltedigel-teorien og STEW-teorien?

Video: Hva er forskjellen mellom smeltedigel-teorien og STEW-teorien?

Video: Hva er forskjellen mellom smeltedigel-teorien og STEW-teorien?
Video: Hva er forskjellen på ANS og DA 2024, Kan
Anonim

I smeltedigelteorien , all den etniske, rasemessige og religiøse bakgrunnen til hele folket i USA ble én kultur. Hvis du har reist over hele USA, vet du at dette er usant. I lapskausteorien men alt er ikke det samme.

Også spurt, hva er synkretisme og hvordan skiller det seg fra konseptet med smeltedigel?

Den gjør ikke begrense folk til ett trossystem. Synkretisme tillater ytringsfrihet som kan føre til enorme muligheter. Hvis synkretisme ikke hadde skjedd i Amerika, ville vi ikke hatt de forskjellige kulturene vi har i dag. Amerika er kjent som en smeltedigel på grunn av variasjonen som vises blant folk.

hva betyr uttrykket smeltedigel? EN smeltedigel er en metafor for et samfunn der mange forskjellige typer mennesker blander seg sammen som en. Amerika kalles ofte en smeltedigel . Noen land består av mennesker som nesten alle er like når det gjelder rase, religion og kultur. Hvor forskjellige mennesker assimileres kan kalles en smeltedigel.

Bare så, hva er teorien om smeltedigel?

De smeltedigelteori er ideen om at forskjellige kulturer og ideer vil smelte sammen og skape en ultimat kultur eller idé.

Hva er quizlet om smeltedigel-teori?

smeltedigelteori . Troen på at forskjellige innvandrergrupper i USA mister sine gamle identiteter i Amerika og at en ny amerikansk identitet oppstår fra blandingen av kulturer.

Anbefalt: