Hvorfor tror du?
Hvorfor tror du?

Video: Hvorfor tror du?

Video: Hvorfor tror du?
Video: Hvorfor tror du på Jesus? 2024, Kan
Anonim

regner med . Regner med betyr gjett, eller forestill deg, og brukes ofte av landlige typer i Hollywood-filmer som sier ting som " jeg regner med at jeg kommer til å fortsette." Regner med betyr gjett eller tenk, som i " jeg regner med han har lagt nesen der den ikke hører hjemme en for mange ganger.» Hvis regner med høres rart ut, det er fordi det stort sett har gått av moten.

Hva mener du i forhold til dette?

Regn betyr gjett, eller forestill deg, og brukes ofte av landlige typer i Hollywood-filmer som sier ting som "I regner med Jeg kommer til å fortsette." Regn betyr gjett eller tenk, som i "I regner med han har satt nesen hvor den ikke tilhøre en for mange ganger." Hvis regner med høres rart ut, det er fordi det er stort sett gått av moten.

Senere er spørsmålet, hvor kom setningen jeg tror kom fra?: "JEG regner med "er ikke slang. Det midler noe som ligner på "Jeg regner". Det høres sannsynligvis ut som slang fordi det ikke brukes mye i moderne amerikansk engelsk bortsett fra i gamle westernfilmer og på repriser av The Beverly Hillbillys.: "Jeg fikser å gjøre det", tror jeg, kommer fra Texas.

Deretter kan man også spørre, regner jeg med skikkelig engelsk?

Jeg regner med det er et ganske vanlig ord, det er mer enn "jeg tror" fordi det kan innebære en usikkerhet eller en åpenhet for noen å være uenig i, men jeg regner med er en slags kalkulert gjetning, hvor du er ganske sikker på at du har rett!.

Hvordan bruker du ordet regne?

Eksempler av regner med i en setning gjør du regner med vil du kunne gå til matbutikken etter jobb? Vi må reise tidlig, jeg regner med . De regnet med at de ville nå målet innen kl. Tap var regnet med til over en million dollar.

Anbefalt: