Kan en NSW JP være vitne til en oversjøisk lovpålagt erklæring?
Kan en NSW JP være vitne til en oversjøisk lovpålagt erklæring?

Video: Kan en NSW JP være vitne til en oversjøisk lovpålagt erklæring?

Video: Kan en NSW JP være vitne til en oversjøisk lovpålagt erklæring?
Video: How to make a statutory declaration 2024, April
Anonim

NSW JP-er er ikke autorisert under NSW lov til vitne utførelse av dokumenter for bruk utenlands , inkludert "bevis på liv"-skjemaer for å kreve utenlands pensjoner. NSW JPs kan attestere kopier av originaldokumenter fra utenlands.

På samme måte spør folk, hvem kan være vitne til en lovfestet NSW-erklæring i utlandet?

EN lovpålagt erklæring kan bli laget utenlands forutsatt at det er bevitnet av en person som faller innenfor en av kategoriene i vedlegg 2 til forskriften. En lege som er registrert for å praktisere medisin i Australia kan vitne et Samvelde lovfestet erklæring når han eller hun er det utenlands.

Videre, må en lovfestet erklæring være vitne til av en JP? EN lovfestet erklæring er en skriftlig erklæring som en person erklærer å være sann i nærvær av en autorisert vitne . Ulike organisasjoner krever ofte informasjon som skal gis til dem i en lovfestet erklæring . I denne håndboken, en person som lager en lovfestet erklæring kalles deklaranten.

På samme måte spørs det, kan en JP sertifisere utenlandske dokumenter?

Det er ikke nødvendig for en dokument skal skrives på engelsk før a JP kan vitne til det. Siden a JP har generelt ingen bekymring med innholdet i noen dokumenter produsert for hans eller hennes attestasjon, betyr det bare at kopien er en sann kopi av originalen.

Hvem kan se australske dokumenter i utlandet?

  • En advokat eller advokatfullmektig kvalifisert i Australia og innehar et nåværende praktiserende sertifikat.
  • CBA-offiserer ved offshore-filialer forutsatt at offiserene har 2 eller flere års tjeneste hos CBA eller andre australske finansinstitusjoner.

Anbefalt: