Hvordan lærer barn Paul Tough?
Hvordan lærer barn Paul Tough?

Video: Hvordan lærer barn Paul Tough?

Video: Hvordan lærer barn Paul Tough?
Video: Welcome to my World - Larry Geller - A Talk About Elvis Presley 2024, April
Anonim

Paul Tøff fremhever arbeidet med skole og støtteprogrammer som med hensikt fokuserer på å danne karakterstyrkevanene som muliggjør barn til lære godt på skolene, danne sunne relasjoner og unngå destruktive beslutninger og atferdsmønstre som er modellert i deres lokalsamfunn.

Når man tar dette i betraktning, hvordan lærer barn spenst Paul Tough?

Hvordan Barn lærer motstandskraft . I denne artikkelen, forfatter Paul Tøff hevder at ikke-kognitive egenskaper eller ferdigheter som grus, selvregulering, optimisme og motstandsdyktighet kan ikke «undervises», men bygges mer effektivt gjennom studentsentrerte miljøer som inkluderer både tilhørighet og akademiske utfordringer.

For det andre, hvordan lærer du elever grit? Her er 11 måter jeg takler grus på i klasserommet og skolen.

  1. Les bøker om Grit. Les bøker, hold bokstudier og diskuter trender.
  2. Snakk om Grit.
  3. Del eksempler.
  4. Hjelp elevene med å utvikle en veksttankegang.
  5. Reframe-problemer.
  6. Finn et rammeverk.
  7. Lev Grittily.
  8. Fremme trygge omstendigheter som oppmuntrer til grus.

Også å vite, hvordan lykkes barn egenskaper?

I følge Vanskelig , de seks nøkkelkaraktertrekkene til vellykkede studenter læres optimisme , selv --kontroll/viljestyrke, motivasjon, pliktoppfyllelse, grus , og identitet. Barn med disse egenskapene har rutinemessig høyere grad av uteksaminering og GPA-er, uavhengig av andre faktorer som IQ eller økonomisk bakgrunn.

Kan grit læres?

Selv om de fleste av oss lærer det gjennom prøving og feiling, er det kan og bør være undervist , akkurat som enhver annen nøkkelferdighet eller kompetanse. Utholdenhet er egenskapen som gjør at noen kan fortsette å prøve selv i møte med vanskeligheter, motgang eller umulighet. Grus er en annen viktig ferdighet på linje med utholdenhet.

Anbefalt: