Hvor er den siste frosne flammen i God of War?
Hvor er den siste frosne flammen i God of War?

Video: Hvor er den siste frosne flammen i God of War?

Video: Hvor er den siste frosne flammen i God of War?
Video: ЗАМЕРЗ В ЛЕСУ / ЖУТКИЙ ВОЙ ДЕМОНА В ЛЕСУ FROZEN IN THE FOREST / CREEPY DEMON WOWING IN THE FOREST 2024, April
Anonim

De siste Frozen Flame , som får våpenet ditt til nivå 6, er kun tilgjengelig etter at du har fullført hovedhistorien. Når du gjør det, gå tilbake til smedbutikken og søk på fanen for kjøpsressurser. Du kan kjøpe en Frossen flamme her i bytte mot en Chilling Mist of Niflheim.

Med tanke på dette, hva er Frozen Flame?

De Frossen flamme er et stykke Lavos som skilte seg fra hele under eller etter 65000000 f. Kr. De Frossen flamme ble da sannsynligvis brukt i Iverens rike, og spilte en rolle i dets ødeleggelse.

Deretter er spørsmålet, hvordan oppgraderer du våpen fullt ut i God of War? God of War hoved våpen er Leviathan-øksen, og for å låse opp det 'verdige' trofeet du trenger fullstendig oppgradere den til sitt maksimale nivå på seks. For å få Leviathan Axe til nivå 6 må du Oppgradering det i en av Brok eller Sindris butikker.

hvor er niflheims kjølige tåke?

Det er faktisk skjult i butikken under "Kjøp" -"Ressurser". Der kan du bytte ut Kjølende tåke av Niflheim for den siste Frozen Flame. Hvor du finner Mist of Niflheim : Det er i det sentrale kammeret i Niflheim , i brystet som koster 5000 Tåke Ekkoer som skal åpnes.

Hvordan får du den frosne flammen?

Finalen Frossen flamme , som får våpenet ditt til nivå 6, er kun tilgjengelig etter at du har fullført hovedhistorien. Når du gjør det, gå tilbake til smedbutikken og søk på kjøpe ressurser-fanen. Du kan kjøpe en Frossen flamme her inexchange for a Chilling Mist of Niflheim.

Anbefalt: