Hvordan fungerer berøringsfrie toaletter?
Hvordan fungerer berøringsfrie toaletter?

Video: Hvordan fungerer berøringsfrie toaletter?

Video: Hvordan fungerer berøringsfrie toaletter?
Video: Hur fungerar en urinseparerande toalett från Separett? 2024, Kan
Anonim

En av de vanligste berøringsfri spylesystemer gjøre bruk av en bevegelsessensor plassert nær toppen av toalett men vendt ut over setet. Disse bevegelsessensorene gjøre bruk av et infrarødt lys som er innstilt til utløse når du er innenfor en viss avstand.

På samme måte kan man spørre seg, hvordan fikser jeg Kohler berøringsfri toalett?

Mulig årsak: Vann fra spyleventilen spruter på Berøringsfri Modul og/eller undersiden av tanklokket når toalett fylles på. Løsning 1: Sørg for at påfyllingsslangen er satt så langt inn i spyleventilen som mulig. Flytt slangen for å minimere sprut.

Man kan også spørre seg, bruker automatiske spyletoaletter batterier? De automatisk spyling systemet er egnet for bruk i offentlige områder med høy gangtrafikk. Den kommer med fire super kvalitet batterier som kan vare i opptil tre år og tilby over 60 000 toalettspyler OG det gjør du ikke trenge for å slå av vannet når du skifter ut batterier.

Deretter kan man også spørre seg, hvordan vet automatiske toaletter når de spyler?

Når en bruker setter seg ned for å bruke toalett eller står foran en urinal, registrerer den infrarøde sensoren hans/hennes kroppsvarme. Etter at brukeren er ferdig og går bort, oppdager den infrarøde sensoren tap av varme og aktiverer spyle mekanisme.

Hvorfor spyler mitt berøringsfrie toalett av seg selv?

EN toalett det tilsynelatende spyler seg selv er et vanlig problem som vanligvis er forårsaket av en langsom lekkasje fra de tank til de bolle. En gang de vannstanden synker under et visst punkt, de float signaliserer det de tanken må etterfylles, noe som forårsaker de " rødming " lyd.

Anbefalt: