Hva er forholdet mellom Troy og Lyon?
Hva er forholdet mellom Troy og Lyon?

Video: Hva er forholdet mellom Troy og Lyon?

Video: Hva er forholdet mellom Troy og Lyon?
Video: Внутри с Бреттом Хоуком: Мел Маршалл 2024, Kan
Anonim

Lyons er Troy's sønn fra et tidligere forhold. Troy hadde Lyons da han fortsatt var hjemløs og satt på huk i en hytte ved elven. Lyons mor flyttet videre til en annen mann mens Troy satt i fengsel, så Troy har aldri vært en stor far for Lyons.

Dessuten, hva er konflikten mellom Troy og Lyon?

Troy og Cory Lyons er Troy sin sønn fra en annen forhold , og Troy fikk ikke tilbringe mye tid med Lyons på grunn av at han satt i fengsel det meste av Lyons ' barndom. Meningen med Lyons er å vise hvor dårlig en far er Troy virkelig er. Troy har mange feil når det kommer til foreldreskap.

Videre, hva representerer Lyon i gjerder? Lyons Maxson - Troys sønn, far før Troys tid i fengsel med en kvinne Troy møtte før Troy ble baseballspiller og før han møtte Rose. Lyons er en ambisiøs og talentfull jazzmusiker. Han vokste opp uten Troy i store deler av barndommen fordi Troy satt i fengsel.

På samme måte, hvordan vil du beskrive forholdet mellom Troy Maxson og sønnene hans?

Troy Maxsons forhold med begge hans sønner kan karakteriseres med kompleksitet og antagonisme. Troy Maxson blir fremstilt som en bitter mann som ergrer seg over at han ikke fikk muligheten til å spille baseball i major league i hans prime fordi han var svart.

Hvordan er Troy og Cory like?

En likhet er at begge deler Troy og Cory har fedre som er kalde og forsømmelige, men måtene dette vises på er forskjellige. Troy sin far var slem og fornærmende mot sine forskjellige koner og så voldelig mot Troy sin egen mor at hun stakk av og dro Troy med den voldelige pappaen.

Anbefalt: