Taler Guds forsamlinger i tunger?
Taler Guds forsamlinger i tunger?

Video: Taler Guds forsamlinger i tunger?

Video: Taler Guds forsamlinger i tunger?
Video: GODS OF THUNDER - ACE, SLASH, ZOMBIE, TOMMY LEE 2024, Kan
Anonim

Som et pinsefellesskap er Guds forsamlinger tror på pinsens særpreg for dåp med Den Hellige Ånd med bevis for taler i tunger.

Taler dåpen med Den Hellige Ånd på denne måten i tunger?

Pinsevenner tror det Åndsdåp vil bli ledsaget av fysisk bevis på taler i tunger (glossolalia). I følge pinsetidens bibeltolkning viser Johannesevangeliet 20:22 at Jesu disipler allerede ble født på ny før hellige Ånd falt i pinsen.

På samme måte, hva tror Guds forsamlinger? De Guds forsamlinger følgere tro i mirakuløs helbredelse gjennom Den Hellige Ånds kraft. De tro deres tro på Gud vil redde og helbrede sykdom eller fysiske plager, og troende blir lært opp til å be om helse og helbredelse og å la resultatet bli i Guds hender.

Dessuten, hva er de 4 kardinaldoktrinene til Guds forsamlinger?

Kjerne tro . AG betrakter frelse, dåp i Den Hellige Ånd med beviset på tungetale, guddommelig helbredelse og Kristi annet komme. fire kjerne tro.

Kan du tolke tale i tunger?

I kristen teologi, tolkning av tunger er en av de åndelige gavene som er oppført i 1. Korinterbrev 12. Denne gaven brukes sammen med gaven til tunger -den overnaturlige evnen til snakke på et språk (tunge) ukjent for taleren.

Anbefalt: