Hva er ISBs program for unge ledere?
Hva er ISBs program for unge ledere?

Video: Hva er ISBs program for unge ledere?

Video: Hva er ISBs program for unge ledere?
Video: Suspense: An Honest Man / Beware the Quiet Man / Crisis 2024, April
Anonim

De ISB Young Leaders Program er en stiftelse program som til slutt fører til FT-rangeringen, PostGraduate Program i ledelse ved Indian School of Business. Det er et utsatt opptaksalternativ for høypotensialstudenter som følger sin bachelor- eller masterutdanning.

Dessuten, hva er ISB YLP-programmet?

ISB YLP Oversikt The ER B Unge ledere Program er et opptaksalternativ for studenter som tar bachelor eller master. Det gir studentene et syn på lederutdanningen før de melder seg på for heltid program.

I tillegg, er ISB bedre enn IIM? De med høyere erfaring vil trekke større lønnsslipper, og det er grunnen til at gjennomsnittslønnen hos IIMA-PGPX har en tendens til å være høyere enn ISB . Gjennomsnittslønnen for IIM PGPX-klassen for 2015 er rundt 23 lakhs, mens for ER B det er Rupees 22 Lakhs.

Man kan også spørre, hvem kan søke om ISB Ylp?

ISB YLP Programmet for unge ledere. ISB YLP (Young Leaders Program) har et uvanlig format. Mens det vanlige PGP-programmet kl ER B Hyderabad & Mohali krever minimum 2 års arbeidserfaring ISB YLP programmer åpner dørene for ferskere (dvs. de uten arbeidserfaring).

Hvilken GMAT-poengsum kreves for ISB?

Tar GMAT er en av dem. Fra klasseprofilen vet du at gjennomsnittet GMAT-poengsum av ISB-er klasse er 709. Som en tommelfingerregel, en god GMATscore er minst 20 poeng mer enn gjennomsnittet. Derfor, a score på 730 og over ville være bra score til ER B.

Anbefalt: