Hva betyr det å holde deg selv uflekkete fra verden?
Hva betyr det å holde deg selv uflekkete fra verden?

Video: Hva betyr det å holde deg selv uflekkete fra verden?

Video: Hva betyr det å holde deg selv uflekkete fra verden?
Video: Hvordan å holde deg selv og andre friske 2024, April
Anonim

Det betyr lever i dette verden uten å bli tilsmusset eller skitten av det. Det betyr ser og streber etter hjemmet som er hinsides dette verden og livet. Det betyr går en annen vei enn de fleste av innbyggerne på denne jorden.

Angående dette, hva vil det si å bli farget av verden?

Enkelt sagt, a flekk er alt som påvirker eller leder deg mot en eller flere ugudelige atferder. En kristen, som er farget av verden , bærer noe av verden - noe av den kjødelige naturen - som påvirker hvordan den kristne oppfører seg.

Foruten ovenfor, hva er james1 27? Jakob 1:27 , ESV: "Religion som er ren og ubesmittet for Gud Faderen er denne: å besøke foreldreløse og enker i deres lidelse, og å holde seg selv ubesmittet fra verden."

På denne måten, hva vil det si å bli forurenset av verden?

Forurensing er introduksjon av forurensninger i det naturlige miljøet som forårsaker uønskede endringer. Forurensing kan ha form av kjemiske stoffer eller energi, som støy, varme eller lys. I 2015, forurensing drepte 9 millioner mennesker i verden.

Hvordan definerer folk religion?

"EN Religion er et enhetlig system av tro og praksis i forhold til hellige ting, det vil si. si ting som er adskilt og forbudt – tro og praksis som forenes til en enkelt. moralsk fellesskap kalt en kirke, alle de som holder seg til dem." (b) [ Religion er den.

Anbefalt: