Innholdsfortegnelse:

Bør barn ha lekseproffer?
Bør barn ha lekseproffer?

Video: Bør barn ha lekseproffer?

Video: Bør barn ha lekseproffer?
Video: Sprogpakken: vent på barnets svar 2024, Kan
Anonim

Studier viser det hjemmelekser forbedrer elevenes prestasjoner i form av forbedrede karakterer, testresultater, og sannsynligheten for å gå på college. For mye hjemmelekser kan være skadelig. Hjemmelekser bidrar til å styrke læringen og utvikle gode studievaner og livsferdigheter. Det mangler bevis for det hjemmelekser hjelper yngre barn.

Så, er lekser fordelaktige fordeler og ulemper?

Liste over fordelene ved lekser

  • Det oppmuntrer til disiplin i praksis.
  • Det får foreldre involvert i et barns liv.
  • Det lærer tidsstyringsferdigheter.
  • Lekser skaper et kommunikasjonsnettverk.
  • Det gir et komfortabelt sted å studere.
  • Det gir mer tid til å fullføre læringsprosessen.
  • Det reduserer skjermtiden.

For det andre, hva er fordelene med lekser? Hjemmelekser lærer elevene om tidsstyring. Hjemmelekser lærer elevene hvordan de skal prioritere. Hjemmelekser hjelper lærere med å finne ut hvor godt leksjonene blir forstått av elevene. Hjemmelekser lærer elevene hvordan de løser problemer.

På denne måten, hvorfor skal barna ha lekser?

Hjemmelekser lærer elevene å jobbe selvstendig og utvikle selvdisiplin. Hjemmelekser oppmuntrer elevene til å ta initiativ og ansvar for å fullføre en oppgave. Hjemmelekser lar foreldrene ha en aktiv rolle i barnets utdanning og hjelper dem med å evaluere barnets fremgang.

Skal barna ha lekser ja?

Ja ! Spesielt for grunnskolen, hjemmelekser har blitt en omdiskutert sak. Det er fordi studier viser det hjemmelekser forbedres ikke nødvendigvis yngre studenter ' karakterer. Når de begynner på ungdomsskolen og videregående er de mer positive til å lære enn studenter som ikke investerer tid i hjemmelekser.

Anbefalt: