Hvor kom lyset fra i 1. Mosebok?
Hvor kom lyset fra i 1. Mosebok?

Video: Hvor kom lyset fra i 1. Mosebok?

Video: Hvor kom lyset fra i 1. Mosebok?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

Hebraisk bibeldel: Torah

I denne forbindelse, da Gud sa la det bli lys, hvor kom lyset fra?

Frasen kommer fra det tredje verset i Første Mosebok. I King James Bible står det i sammenheng: I begynnelsen Gud skapte himmelen og jorden. Og jorden var uten form, og tom; og mørke var på dypets ansikt.

Vet også, når skapte Gud lys? Fjerde dag 17 Og Gud sett dem på himmelhvelvingen for å gi lys på jorden, 18 og å herske over dag og over natten, og å dele lys fra mørket; og Gud så at det var bra. 19 Og det ble kveld og det ble morgen, en fjerde dag.

Her, hva er meningen med Guds lys?

I teologi, guddommelig lys (også kalt guddommelig utstråling eller guddommelig refulgens) er et aspekt av guddommelig tilstedeværelse, nærmere bestemt en ukjent og mystisk evne til Gud , engler eller mennesker til å uttrykke seg kommunikativt gjennom åndelige midler, snarere enn gjennom fysiske evner.

Hva er de tre første ordene i 1. Mosebok?

De de tre første ordene i Bibelen er (som translitterert til engelske bokstaver) "b'reisheet bara eloheem" - en setning som vanligvis oversettes med "i begynnelsen skapte Gud." Men fordi "b'reisheet" også kan bety "i begynnelsen av", oversetter noen uttrykket som "I begynnelsen av Guds skapelse av

Anbefalt: