Hva skal inkluderes i en design- og tilgangserklæring?
Hva skal inkluderes i en design- og tilgangserklæring?

Video: Hva skal inkluderes i en design- og tilgangserklæring?

Video: Hva skal inkluderes i en design- og tilgangserklæring?
Video: Design and Access Statements 2024, Kan
Anonim

Utforming og tilgangserklæringer kan inkludere planer, oppriss og andre illustrasjoner, fotografier og for store eller komplekse opplegg en modell av den foreslåtte utbyggingen.

  1. Formål med landskapsarbeid private og offentlige rom.
  2. Dens forhold til området rundt.
  3. En tidsplan for plante- og landskapsmaterialer.

Deretter kan man også spørre seg, hva skal en design- og tilgangserklæring inneholde?

EN design og tilgang (DAS) uttalelse er en kort rapport som følger med og støtter en planleggingssøknad. De gir et rammeverk for søkere for å forklare hvordan en foreslått utbygging er et passende svar på området og dets omgivelser, og demonstrerer at potensielle brukere kan få tilstrekkelig tilgang til den.

Trenger jeg dessuten en design- og tilgangserklæring for en utvidelse? EN design og tilgangserklæring er ikke nødvendig under følgende omstendigheter: utvidelser til boliger (inkludert leilighet eller maisonette) utenfor verneområder. bruksendringsapplikasjon (så lenge de gjøre ikke involverer noen fysiske endringer)

Hva skal videre inkluderes i en planuttalelse?

EN planuttalelse går utover det som kreves av design og tilgang Uttalelse . EN Planuttalelse identifiserer konteksten og behovet for en foreslått utbygging og inkluderer en vurdering av hvordan den foreslåtte utbyggingen stemmer overens med relevante nasjonale, regionale og lokale planlegger retningslinjer.

Hva er en tilgangserklæring?

An Tilgangserklæring er et dokument som forklarer ambisjonen om utviklingen din når det gjelder å gi likeverdighet adgang for alle potensielle brukere. An Tilgangserklæring produseres ofte som en del av et Design og Tilgangserklæring -et dokument som kreves som en del av en planleggingssøknad.

Anbefalt: