Hvordan signerer du jorden i ASL?
Hvordan signerer du jorden i ASL?

Video: Hvordan signerer du jorden i ASL?

Video: Hvordan signerer du jorden i ASL?
Video: [C.C.] Играем на самых красивых пальмах в мире 2024, Kan
Anonim

Til tegn JORD , klemmer langfingeren og tommelen på den dominerende hånden håndleddet på den andre hånden og gyng frem og tilbake.

På samme måte spør folk, hva er tegnet for jorden?

Det moderne astronomiske symbol for jorden som en planet bruker en sirkel med et kors (som representerer ekvator og en meridian) er ??.

Spørsmålet er deretter, hva er Gud på tegnspråk? Signering : Til signere Gud sveip den dominerende hånden din foran og dra nedover. Figur: Gud i Baby Tegnspråk . Bruk: Vi bruker skilt til Gud å introdusere babyen vår for religiøse emner.

Når du tar dette i betraktning, hvordan signerer du verden i ASL?

Å gjøre skilt for " verden " (hvis du er høyrehendt) hold høyre "W"-hånd på toppen av venstre "W"-hånd. Beveg begge hendene samtidig. Bevegelsen er en sirkulær bevegelse: fremover, ned, bakover, opp. Mens høyre hånd er beveger seg fremover, venstre hånd beveger seg bakover.

Hvordan tegner du månen i ASL?

Signering : Til tegn månen , gjør tommelen og pekefingeren til en C-form, mens du holder de andre fingrene krøllete. Start med C-formen på pannen og flytt den opp og bort fra kroppen. Bruk: Måne er en flott skilt å gjøre på en skyfri natt.

Anbefalt: