Hvor vokser arbutustrær?
Hvor vokser arbutustrær?

Video: Hvor vokser arbutustrær?

Video: Hvor vokser arbutustrær?
Video: Winter road in Norway - Fra Håra, Røldal til Odda i Hardanger 15. mars 2022 2024, April
Anonim

Arbutus finnes så langt sør som Mexico, noe som gir dette tre en av de lengste nord-sør-rekkeviddene i noen nordamerikanske tre . Det er Canadas eneste innfødte bredbladede eviggrønne tre , og ligger vanligvis ikke lenger enn 8 km fra de dunkende bølgene i Stillehavet.

Så, hvor kommer arbutus-trærne fra?

Alle refererer til samme art, Arbutus menziesii, hjemmehørende i Pacific Northwest og Nord- og Sentral-California-regionene. Det er Canadas eneste innfødte, eviggrønne bredbladede tre.

Videre, er arbutus-trær beskyttet i f. Kr.? Arbutus trær er faktisk beskyttet ved byen Victoria og Saanich. Byen Victoria; Tre Bevaringsvedtekt 05-106 sier det Arbutus skal ikke fjernes uten spesiell tillatelse, som typisk kun gis for fare trær.

På samme måte kan du spørre, hvordan vokser arbutustrær?

Bruk et sand/torvmedium og transplanter til individuelle beholdere når de er store nok til å håndtere. Arbutus vokser raskt og bør transplanteres til deres endelige steder så raskt som mulig. Vann dypt og av og til det første året, deretter trær er ganske tørketolerante.

Hvordan ser et arbutus-tre ut?

Arbutus . En eviggrønn bredbladet tre , opptil 30 meter høy, vanligvis med en skjev eller skjev stamme som deler seg i flere vridende oppreiste greiner og en uregelmessig avrundet krone. Mørk og blank, men blek under, 7 til 12 centimeter lang, tykk, med en læraktig tekstur.

Anbefalt: