Hvem ble unnfanget av Den Hellige Ånd født av Jomfru Marias betydning?
Hvem ble unnfanget av Den Hellige Ånd født av Jomfru Marias betydning?

Video: Hvem ble unnfanget av Den Hellige Ånd født av Jomfru Marias betydning?

Video: Hvem ble unnfanget av Den Hellige Ånd født av Jomfru Marias betydning?
Video: Святая Земля | Паломничество по святым местам 2024, April
Anonim

De jomfru Jesu fødsel er læren om at Jesus var unnfanget og Født av sin mor Mary gjennom kraften til hellige Ånd og uten seksuell omgang med mannen hennes Josef.

Foruten dette, når ble Jesus unnfanget og født?

Han baserte sitt syn på antakelsen om at unnfangelsen av Jesus fant sted ved vårjevndøgn som Hippolytus plasserte på 25 mars , og deretter lagt til ni måneder for å beregne fødselsdatoen. Den datoen ble så brukt til julefeiringen.

På samme måte, hva symboliserer jomfrufødselen? substantiv. læren om at Jesus Kristus hadde ingen menneskelig far, men ble unnfanget utelukkende ved direkte inngripen fra Den Hellige Ånd slik at Mary forble mirakuløst en jomfru under og etter hans fødsel.

Dessuten, hvor kom historien om jomfrufødselen fra?

Jomfru fødsel , læren om tradisjonell kristendom som Jesus Kristus hadde ingen naturlig far, men ble unnfanget av Mary ved Den Hellige Ånds kraft. Læren om at Mary var den eneste naturlige forelderen til Jesus er basert på spedbarnsfortellingene i evangelieberetningene til Matteus og Lukas.

Er det mulig å ha en jomfrufødsel?

Jomfrufødsel hos andre dyr Men jomfrufødsel er mulig , hvis du er et reptil eller en fisk. For eksempel ble det funnet at pytonslanger og komodo-dragehunner som lenge var isolert produserte unger som bare hadde gener fra moren.

Anbefalt: