Er Somerville House en god skole?
Er Somerville House en god skole?

Video: Er Somerville House en god skole?

Video: Er Somerville House en god skole?
Video: Elever 2017 Storetveit skole 2024, Mars
Anonim

Som forelder og gammel jente til Somerville House , Jeg kan trygt slå fast at det er en eksepsjonell skole med utmerkede fasiliteter, ansatte, programmer og muligheter. Somerville House er en flott sted, det spiller ingen rolle om du er rik eller ikke.

På samme måte spør folk, hvilken religion er Somerville House?

Somerville House opererer under styringen av Presbyterian and Uniting Churches. Skolen gir muligheter for medlemmer av samfunnet vårt til å engasjere seg meningsfullt med Kristen evangelium og gi næring til en følelse av 'forhold til Gud' som individer.

Er Somerville-huset også en internatskole? Somerville House kan skryte av en lang historie med å utdanne studenter fra avsidesliggende samfunn, med landlige og regionale studenter som utgjør godt over halvparten av de nåværende innbyggerne i Skolens internat fasiliteter. Somerville House inviterer for tiden inn søknader til 2020 Boarding Stipend; vennligst klikk her for å søke.

Vet du også, hvor gammelt er Somerville House?

Etablert i 1899, Somerville House er en dag- og internatskole for jenter fra Prep til år 12, og en sampedagogisk skole for Pre-Prep jenter og gutter. Skolen består av tre underskoler: Junior (Pre-Prep to Year 6) Middle (År 7 til 9)

Hva betyr Honor before Honours?

Det representerer visdom som står på kunnskapens bok og holder sannhetens lampe over skolens motto Ære før ære ” som går tilbake til skolens stiftelse.

Anbefalt: