Hvordan fungerer Bishops Storehouse?
Hvordan fungerer Bishops Storehouse?

Video: Hvordan fungerer Bishops Storehouse?

Video: Hvordan fungerer Bishops Storehouse?
Video: Mormon in America: A guided tour of the Bishops' storehouse 摩爾門在美國-主教倉庫 2024, April
Anonim

EN biskopens stabbur i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (LDS Church) refererer vanligvis til et råvareressurssenter som brukes av biskoper (lekledere for lokale menigheter analogt med pastorer eller sogneprester i andre kristne kirkesamfunn) av kirken for å gi varer til trengende individer.

Med tanke på dette, hvor lenge tjener en LDS-biskop?

fire til syv år

hva er LDS Family Services? LDS Family Services er en privat, ideell organisasjon etablert av The Church of Jesus Christ of Siste-dagers-hellige å styrke enkeltmennesker og familier . Den gir følgende tjenester : Individuell, ekteskapelig og familie rådgivning. Program for gjenoppretting av avhengighet.

På samme måte, kan du kjøpe mat fra biskopens lagerhus?

Nei, men medlemmer kan 't kjøpe fra biskopens stabbur enten. Det er der de som trenger det kan få mat når de faller i harde tider gjennom velferdssystemet.

Hva er forsynt liv?

Forsynt liv er definert som å være "klok, sparsommelig, forsiktig, sørge for fremtiden samtidig som de ivaretar umiddelbare behov."2 Forsynt liv er også en "ordnet tilnærming til å bruke ressursene, gavene og talentene Herren deler med oss"3 og "med glede lever innenfor våre midler, være fornøyd med det vi har,

Anbefalt: