Hva er den generelle filosofien om graderte sanksjoner?
Hva er den generelle filosofien om graderte sanksjoner?

Video: Hva er den generelle filosofien om graderte sanksjoner?

Video: Hva er den generelle filosofien om graderte sanksjoner?
Video: FOLKEDIKTNING KORT SAGT 2024, April
Anonim

Juvenile Justice and Delinquency Prevention; Generelt], begrepet " graderte sanksjoner " betyr en ansvarlighetsbasert, ferdig utdannet serier av sanksjoner (inkludert insentiver, behandling og tjenester) som gjelder for ungdom innenfor ungdomsrettssystemet for å holde slike ungdommer ansvarlige for sine handlinger og

Med tanke på dette, hva er en gradert sanksjon?

Graderte sanksjoner grovt sett referere til kontinuumet av disposisjonsmuligheter som ungdomsdommere og domstolsansatte har til rådighet for å redusere kriminalitet. Disse sanksjoner ha en dobbel rolle, beskytte publikum og barn og lette tilgangen til tjenester for den unge lovbryteren.

På samme måte, hva er nominelle sanksjoner? Nominell disposisjoner er muntlige og/eller skriftlige advarsler utstedt til lavrisiko ungdomsforbrytere, ofte førsteforbrytere, med det formål å varsle dem om alvoret i handlingene deres og deres potensiale for å motta strengere vilkår. sanksjoner hvis de slutter på nytt. Disse sanksjoner er de minst straffende alternativene.

Hva er på denne måten ungdomssanksjoner?

Typisk umiddelbart sanksjoner inkludere samfunnstjeneste, oppreisning, portforbudsbegrensninger, uformell tilsyn og pålagt involvering i kortsiktige programmer (dvs. butikktyverprogrammer eller rusopplæring). Umiddelbar sanksjoner leveres ofte i sammenheng med avledning fra formell rettsbehandling.

Hva er den vanligste formen for juvenile korreksjoner?

De vanligste form for juvenil korreksjon er prøvetid. -Økningen i politiets handling "livskvalitet" forbrytelser som tilsynelatende stopper ungdommer før de har en sjanse til å forplikte seg mer alvorlige forbrytelser.

Anbefalt: