Hvor begynte Gandhi å bruke dhoti?
Hvor begynte Gandhi å bruke dhoti?

Video: Hvor begynte Gandhi å bruke dhoti?

Video: Hvor begynte Gandhi å bruke dhoti?
Video: How to wear dhoti like gandhi/Getting ready for gandhi jayanthi celebration. 2024, April
Anonim

Denne tanken reiste sammen med ham under togreisen ned til Madurai, hvor han den 22nd september 1921, Gandhi en gang for alle bestemte seg for en enkel dhoti og et sjal. Han bodde i den øvre delen av en tilhengers hus (dør nr. 251) på West Masi Street i Madurai.

Dessuten, hvorfor hadde Gandhiji alltid på seg en dhoti?

Mahatma Gandhi var advokatfullmektig i Sør-Afrika hvor han hadde på seg vestlige klær. Da han kom til India, boikottet han de vestlige klærne og begynte iført enkle indiske tradisjonelle klær. Det var derfor han hadde på seg Dhoti . Mahatma Gandhi Startet "Asahayog Movement" mot engelske mennesker.

For det andre, hvilke klær hadde Gandhi på seg? Så begynte han å ha på seg en lungi (en omslagsduk). Senere begynte han å bruke en dhoti , en lang frakk og en turban. Så byttet han til å bruke klær laget av Khadi - en khadi-skjorte, en khadi-stole og en khadi-hette (topi), men senere begynte han å bruke bare en khadi-omslag.

Her, hvorfor hadde Gandhi aldri på seg en skjorte?

Produksjonen av khadi var i startfasen, og Mahatma ønsket å sette et eksempel og redusere behovet for å produsere mer khadi ved å få folk til å gå inn for enklere klær. 22. september tok han sin avgjørelse og bestemte seg for å forlate iført de skjorte og caps for alltid, la Annamalai til.

Hvordan kan jeg bruke dhoti som Mahatma Gandhi?

Hvordan bære Dhoti som Gandhi - Lag en inspirerende stilerklæring. Trinn 1: Slips stoffet rundt midjen. Slips det på en slik måte at stoffet bare berører anklene dine. Trinn 2: Når du er bundet, ta innsiden av stoffet, trekk det gjennom bena og stikk det i midjen bakfra.

Anbefalt: