Innholdsfortegnelse:

Hva er noen veiledningsstrategier?
Hva er noen veiledningsstrategier?

Video: Hva er noen veiledningsstrategier?

Video: Hva er noen veiledningsstrategier?
Video: Hva er god veiledning? 2024, April
Anonim

Proaktive strategier

  • Sett klare, konsistente regler.
  • Gjøre sikker på miljøet er trygt og bekymringsfritt.
  • Vis interesse for de barns aktiviteter.
  • Sørg for passende og engasjerende leketøy.
  • Oppmuntre til selvkontroll ved å gi meningsfulle valg.
  • Fokuser på de ønsket oppførsel, i stedet for de en som skal unngås.

Hva er noen veiledningsteknikker her?

Det er spesifikke veiledningsteknikker som kan være nyttig for å veilede barns atferd. Hver kan være svært nyttig i prosessen med å håndheve positive veiledning . Noen som inkluderer: Positivt verbalt miljø, positiv forsterkning, bruk av konsekvenser, effektiv ros, overtalelse og modellering.

Foruten ovenfor, hva er de tre nøklene til effektiv veiledning? Vær spesifikk, fokuser på det som er passende, vær positiv, ikke vær halvhjertet, si hva du mener, gi ros så fort som mulig, gi ros rett ha sin gode oppførsel, og skreddersy ros, vet hvilken atferd som må oppmuntres.

Bare så, hva er positive veiledningsstrategier?

Positiv veiledning er basert på troen på at ethvert middel til barn veiledning bør fokusere på å bygge opp et barns selvkontroll i stedet for kun å fokusere på et atferdsmessig resultat. Det er vår posisjon å hjelpe oss barn ta bedre valg i fremtiden ved å hjelpe dem med å bygge selvkontroll og prososial atferd.

Hvorfor er det nødvendig å individualisere positive veiledningsstrategier?

Det er viktig å bruke positiv disiplin eller veiledningsstrategier med barn heller enn å straffe dem, på grunn av de varige effektene. Vet det veiledning er den mer effektive måten å forme på barnas oppførsel fremfor straff er viktig i et tidlig barneklasserom.

Anbefalt: