Hva er historien om førskoleutdanning?
Hva er historien om førskoleutdanning?

Video: Hva er historien om førskoleutdanning?

Video: Hva er historien om førskoleutdanning?
Video: History Of Preschool Education in the Phils 2024, Kan
Anonim

Småbarnsopplæring er noe formell læring som skjer før grunnskolen begynner. Mange krediterer Freidrich Froebel, grunnleggeren av barnehagen, med lanseringen av tidlig oppvekst i 1837. Maria Montessori tok det et skritt videre i 1907 med sin barnesentrerte tilnærming til tidlig læring.

Her, hvorfor er historie viktig i tidlig oppvekst?

Historie av Småbarnsopplæring . De utdanning av det unge sinnet er en viktig trinn i å forberede barnet for fremtiden læring opplevelser. Utviklingen av tidlig oppvekst har forandret hvordan voksne og foreldre ser på betydning å tilby stimulerende og spennende muligheter til de aller minste.

Foruten ovenfor, hva er meningen med tidlig barneopplæring? Småbarnsopplæring (ECE; også barnehage utdanning ) er en gren av utdanning teori som er relatert til undervisning av barn (formelt og uformelt) fra fødsel til fylte åtte år. Tradisjonelt er dette opp til det tilsvarende tredje klasse.

Dessuten, hvem har påvirket tidlig oppvekst?

I dette innlegget introduserer jeg fem nøkkelpersoner som har hatt en klem innflytelse på tidlig oppvekst : Froebel, Montessori, Steiner, Malaguzzi og Vygotsky. Jeg snakker om hvem disse menneskene er og bidragene de ha laget til barnehagen undervisning jorden rundt.

Hvordan bidro Martin Luther til tidlig oppvekst?

Røttene til tidlig oppvekst gå så langt tilbake som tidlig 1500-tallet, hvor begrepet å utdanne barn ble tilskrevet Martin Luther (1483-1546). Martin Luther trodde det utdanning burde være universell og gjorde det til et poeng å understreke det utdanning styrket familien så vel som samfunnet.

Anbefalt: