Er læreplankartlegging en oppgave for kun én lærer?
Er læreplankartlegging en oppgave for kun én lærer?

Video: Er læreplankartlegging en oppgave for kun én lærer?

Video: Er læreplankartlegging en oppgave for kun én lærer?
Video: Det gode samarbejde mellem pædagoger og lærere i skolen 2024, Kan
Anonim

Selv om det definitivt er mulig for en enkeltlærer å lage en læreplankart for faget og karakter som de lære bort , læreplankartlegging er mest effektiv når det er en systemomfattende prosess. Med andre ord læreplan av an hele skolekretsen bør kartlegges for å sikre kontinuitet i undervisningen.

Følgelig, hvordan hjelper kartlegging av læreplaner lærere?

Læreplankartlegging er viktig fordi det tillater lærere og administratorer til å fokusere på balanse mellom innholdet på tvers læreplaner . Det lar dem se inn i hvert klasserom og se hva barn lærer, og hjelper de samler data om oppsigelser eller hull i kursinnholdet.

På samme måte, hvordan lager du et læreplankart? Det er 5 pensumkartleggingstrinn som er avgjørende for å sikre tilpasning fra begynnelse til slutt (eller fra slutt til begynnelse!).

  1. TRINN 1: SKRIV/IDENTIFISERE PROGRAMMÅL.
  2. TRINN 2: SKRIV/IDENTIFISERE KURS LÆRINGSMÅL.
  3. TRINN 3: FORBERED INSTRUKSJONSSTØTTEMATERIALER.
  4. TRINN 4: PLAN FOR FORMATIV KURS VURDERING.

På denne måten, hva er læreplankartleggingsprosess?

Læreplankartlegging er en prosess for innsamling og opptak læreplan -relaterte data som identifiserer kjerneferdigheter og innhold som undervises, prosesser ansatt, og vurderinger brukt for hvert fagområde og klassetrinn.

Hva er et veikart for læreplaner og hva inneholder det?

Læreplankartlegging er prosessen indeksering eller diagramering av en læreplan å identifisere og adressere akademiske mangler, redundanser og feiljusteringer med det formål å forbedre den generelle sammenhengen i et studium og, i forlengelsen, dets effektivitet (en læreplan , i den forstand at begrepet vanligvis brukes av lærere,

Anbefalt: