Innholdsfortegnelse:

Hvilke spill spilte sumererne?
Hvilke spill spilte sumererne?

Video: Hvilke spill spilte sumererne?

Video: Hvilke spill spilte sumererne?
Video: 13 Spills 2024, April
Anonim

Men de la også tid til lek

  • Borde Spill : Den eldgamle Sumererne spilte med brett spill .
  • Leker inkluderte piler og buer, slyngeskudd, bumeranger, kastepinner, snurretopper, rangler, hoppetau, bøyler og baller for sjonglering og annet spill .
  • Button Buzz: De spilt en spill vi kaller buzz-knapp eller knapp-buzz.

Med tanke på dette, hva gjorde sumererne for moro skyld?

I sumerere fritid de spilte spill som brettspill eller andre spill de gjorde opp for moro . De hadde også festivaler. På festivalene spilte de musikk og danset i timevis moro.

For det andre, hva gjorde mesopotamierne for moro skyld? Som byene i Mesopotamia ble rik, det var flere ressurser og fritid for folk til å nyte underholdning. De likte musikk på festivaler, inkludert trommer, lyrer, fløyter og harper. De likte også sport som boksing og bryting, samt brettspill og sjansespill med terninger.

På samme måte kan du spørre, hvilke spill spilte mesopotamierne?

De laget lekebuer og piler, slyngeskudd, bumeranger, bøyler og oppfant mange spill som brukte baller (kaste, kaste, jage, rulle). De spilt en spill kalt knappebuzz. De elsket også jakt, boksing, wresting, racing, musikk, dans, fest og historiefortelling!

Hva er sumererne mest kjent for?

De sumerere var den første mesopotamiske sivilisasjonen. De sumerere handlet til lands med det østlige Middelhavet og til sjøs så langt som til India. Oppfinnelsen av hjulet, for 3000 år siden, forbedret transporten over land. De sumerere hadde det bra kjent for metallarbeidet deres, et håndverk de utmerket seg med.

Anbefalt: