Hva gjør brahminene?
Hva gjør brahminene?

Video: Hva gjør brahminene?

Video: Hva gjør brahminene?
Video: Thakurmar Jhuli | Bamon Bhoot | Thakumar Jhuli Cartoon | Bengali Stories For Children 2024, Mars
Anonim

De Brahminer er kastet som hinduistiske prester er hentet fra, og er ansvarlige for å undervise og opprettholde hellig kunnskap. De andre store kastene, fra høyeste til laveste, er Kshatriya (krigere og prinser), Vaisya (bønder eller kjøpmenn) og Shudra (tjenere og delteboere).

Bare så, hva betyr det å være brahmin?

substantiv, flertall Brah·min, Brah·miner. Brahman 1(def 1). (spesielt i New England) en person vanligvis fra en gammel, respektert familie som på grunn av rikdom og sosial posisjon har betydelig sosial, økonomisk og politisk makt. en person som er intellektuelt eller sosialt distansert.

Er brahminer også ansvarlige for kastesystemet? (Ideen som ble skapt av dem). Men selv der danner de fellesskapene til Brahminer og holde andre utenfor. Så konklusjonen er Brahminer er menneskene ansvarlig å lage en kastesystem . Alle tre kaster ( Brahmin , Kshatriya, Vaishya) er dwija.

Dessuten, hvor kom brahminene fra?

India

Hvorfor tigger brahminer?

Så det er en grunnleggende forskjell mellom Brahminer (munker) og tiggere. Tigger er sett dårlig når en tigger gjør det er fordi de ikke har en større følelse av hensikt knyttet til det ritualet, men en lærd munk er respektert for samme handling fordi livet hans er mer enn å finne mat.

Anbefalt: