Hva er Edens prinsipper?
Hva er Edens prinsipper?

Video: Hva er Edens prinsipper?

Video: Hva er Edens prinsipper?
Video: Vlad and Niki Cooking and playing with Mom - Funny stories for children 2024, April
Anonim

Den 10 Prinsipper er:

Det er disse relasjonene som gir både unge og gamle en vei til et liv verdt å leve. Kjærlig vennskap er motgiften mot ensomhet. Eldste fortjener enkel tilgang til samvær med mennesker og dyr. Et eldresentrert fellesskap skaper mulighet til å gi så vel som å motta omsorg.

På samme måte, hva er Eden Alternative Golden Rule?

De sa en av de største forskjellene de har sett med implementeringen av Eden alternativ Prinsipper er "lettheten" i atmosfæren. For det første er det en sterk påminnelse om Eden Alternativ Gylden Regel : Som ledelsen gjør mot personalet, slik skal personalet gjøre mot de eldste.

hvorfor er Eden Alternative beste praksis? For å forbedre livskvaliteten til beboerne og som et resultat, helsen til beboerne, mente Dr. Thomas at sykepleieinstitusjonen burde fylles med liv. De Eden alternativ søker å kurere ensomhet, ikke med medisiner, men ved å gi innbyggerne fellesskap og omgi dem med liv.

I denne forbindelse, hva er Eden-filosofien om omsorg?

De Eden alternativ ® fokuserer på å bevege seg bort fra den institusjonelle hierarkiske (medisinske) modellen av omsorg inn i en konstruktiv «hjem»kultur der eldste styrer sine egne liv. De Eden alternativ ® filosofi er fokusert på omsorg av den menneskelige ånd så vel som omsorg av menneskekroppen.

Hvem grunnla Eden Alternative?

Bill Thomas

Anbefalt: