Når kan du ta medfølende permisjon?
Når kan du ta medfølende permisjon?

Video: Når kan du ta medfølende permisjon?

Video: Når kan du ta medfølende permisjon?
Video: РЕАЛЬНЫЙ ПРИЗРАК Раскрыта тайна страшного леса THIS PHOTO IS A REAL GHOST 2024, April
Anonim

Alle ansatte har krav på 2 dager medfølende permisjon hver gang en nærmeste familie eller husstandsmedlem dør eller lider av en livstruende sykdom eller skade. De medfølende permisjon kan tas som: en enkelt sammenhengende periode på 2 dager, eller. 2 separate perioder på 1 dag hver, eller.

I denne forbindelse, hvor mange dager får du for medfølende permisjon i Singapore?

Vanlig praksis er å tilby minst 2 til 3 dager av betalt medfølende permisjon. Noen selskaper kan også oppgi at du må sende inn en dødsattest, men om denne regelen håndheves avhenger av selskapet.

Vet du også, er medfølende permisjon betalt? Det er foreløpig ingen lovkrav for arbeidsgivere å yte betalt permisjon til de som sørger. Typisk, sorgpermisjon - også kjent som medfølende permisjon - er omtrent tre til fem dager. Sørgende arbeidere ville da måtte spise på ferietildelingen eller bli sykemeldt.

Spørsmålet er deretter, hvor lenge er medfølende permisjon i Storbritannia?

Det er ikke noe fast antall dager som du må gi dine ansatte som en del av sorgpermisjon rettighet i Storbritannia . Acas foreslår en eller to dager er nok tid til å håndtere en nødsituasjon, men det kan være lurt å gi den ansatte mer tid hvis de sørger.

Hva er lovene om medlidenhetspermisjon?

Det er faktisk ikke en lov for å beskytte arbeidstakers rett til sorgpermisjon . Employment Rights Act 1996 gir imidlertid ansatte rett til å ta fri for å håndtere en nødssituasjon, som inkluderer en forsørgets død. Det er ingen lovfestet rett til å bli betalt for sorgpermisjon.

Anbefalt: