Hvor ligger landsbyen i Florida?
Hvor ligger landsbyen i Florida?

Video: Hvor ligger landsbyen i Florida?

Video: Hvor ligger landsbyen i Florida?
Video: МАЛЬЧИШКИ БЫЛИ В ФЛОРИДУ БЕЗ США! | Мы - Дэвисы 2024, Kan
Anonim

Den samlede utviklingen står sentralt Florida , omtrent 32 km sør for Ocala og omtrent 72 km nordvest for Orlando. De Landsbyer inkluderer det folketellingsutpekte stedet (CDP) plassert i Sumter County, også kjent som The Landsbyer , som hadde en befolkning på 8.333 ved folketellingen i 2000.

Bare så, hvilken storby ligger The Villages i Florida i nærheten av?

De Landsbyer samfunnet ligger omtrent en time nord for Orlando, en og en halv time NØ for Tampa og 30 minutter sør for Ocala.

På samme måte, er landsbyene i Florida en by? De Landsbyer , Florida . De Landsbyer er et folketelling-utpekt sted (CDP) i Sumter County, Florida , Forente stater. Det deler navnet sitt med et bredere masterplanlagt aldersbegrenset samfunn som sprer seg til deler av Lake og Marion fylker. De Landsbyer rangerer konsekvent som et område med svært høy vekst.

Følgelig, hvor mange landsbyer er det i landsbyene florida?

Det er omtrent 78 forskjellige landsbyer innen Landsbyer og vokser. Landsbyer varierer i størrelse fra 100 boliger til 1550 boliger (Duval er størst med 1550). De Landsbyer eiendomsarealet dekker 32 kvadratkilometer og vokser gjennom nylige små oppkjøp. Det er omtrent 90 miles med golfbilstier.

Hvor i FL er landsbyene?

Den samlede utviklingen ligger i det sentrale Florida, omtrent 32 km sør for Ocala og omtrent 72 km nordvest for Orlando. Landsbyene inkluderer det folketellingsutpekte stedet (CDP) som ligger i Sumter fylke , også kjent som The Villages, som hadde en befolkning på 8.333 ved folketellingen i 2000.

Anbefalt: