Hva er en utfordrerskole?
Hva er en utfordrerskole?

Video: Hva er en utfordrerskole?

Video: Hva er en utfordrerskole?
Video: Muren 2024, Kan
Anonim

Challenger skole er en uavhengig, non-profit privat skole . Vi driver 25 studiesteder i California, Idaho, Nevada, Utah og Texas, med mer enn 10 000 elever fra førskole til 8. klasse påmeldt årlig. Utfordrer legger vekt på kunnskapens grunnfjell: lesing, komposisjon, matematikk og historie.

Er utfordrer derfor en privatskole?

Challenger skole - Salt innsjø. Vi feirer over 50 år med læring og moro, Challenger skole er en uavhengig privat skole som fokuserer på akademisk dyktighet, individuelle prestasjoner, sterke logikk- og tenkeevner og selvtillit.

På samme måte, er utfordreren en charterskole? Som en uavhengig privatist skole , Utfordrer har alltid hatt en utfordrende læreplan, hvorav mye er proprietær. Challenger skole er ikke en charter skole ; Challenger skole er en privat skole . Charterskoler er ikke private skoler ; charterskoler er offentlige skoler.

Er utfordrer i denne forbindelse en god skole?

Utfordrer skoler er ikke for alle. Deres akademiske standarder er høye (spesielt lesing, skriving og matematikk), og de har visse verdier høyt (for eksempel individualisme og egenverd). De forventer god oppførsel og bevisst praksis -- dag ut og dag inn.

Hvor mye betaler Challenger School lærere?

Challenger School Lønn

Jobbtittel Lønn
Lærer grunnskolelønninger - 9 lønninger rapportert $50 999/år
Lærerlønninger - 7 lønninger rapportert $16/time
Ungdomsskolelærerlønninger - 5 lønninger rapportert $50, 548/år
Lærerlønninger - 3 lønninger rapportert $15/time

Anbefalt: