Ofret gamle grekere?
Ofret gamle grekere?

Video: Ofret gamle grekere?

Video: Ofret gamle grekere?
Video: Consumption function basics | Macroeconomics | Khan Academy 2024, April
Anonim

Bremmer sa at til nå har de fleste studier av mennesker ofre i antikkens Hellas hadde konkludert med at det sannsynligvis var fiksjon. Mens eldgammel Israelitter, romere og egyptere engasjerte seg i mennesker ofre av religiøse formål hadde arkeologer fra 1900-tallet trodd at praksisen ikke var vanlig blant grekere.

Hadde det gamle Hellas ofre på denne måten?

I antikkens Hellas og Roma, dyr ofre ble utført som et ritual for å kommunisere med gudene, heltene og andre guddommelige vesener. Slike ritualer var ment å be de guddommelige mottakerne om tjenester, beskyttelse og hjelp, eller for å blidgjøre dem.

I tillegg praktiserte kelterne menneskeofring? Kelter . I følge romerske kilder, Keltisk Druider engasjerte seg mye i menneskelig offer . I følge Julius Cæsar ville slavene og pårørende til gallere av rang bli brent sammen med kroppen til deres herre som en del av hans begravelsesritualer.

Folk spør også, hvilke kulturer ofret mennesker?

Aztekisk sivilisasjon Spanjolene erobret Aztekerne i løpet av 1500-tallet, og førte med seg sykdommer som desimerte befolkningen. Spanjolene brukte noen ganger den aztekiske praksisen med menneskeofring for å prøve å rettferdiggjøre deres erobring av Aztekerne.

Hvilken religion ofrer dyr?

Dyreofring står sentralt i Santeria . Dyret ofres som mat, snarere enn for noe uklart mystisk formål. Tilhengere av en Orisha vil tilby dem mat og ofre dyr til dem for å bygge og opprettholde et personlig forhold til ånden.

Anbefalt: