Hvordan får du en tapspris?
Hvordan får du en tapspris?

Video: Hvordan får du en tapspris?

Video: Hvordan får du en tapspris?
Video: Derivation of formulas to find Profit Percentage, Loss Percentage, Cost Price and Sale Price 2024, April
Anonim

Gjelder for nærmeste familie. Sorg takster gjelder ved dødsfall eller, for internasjonale reiser, snarlig død. Sorg prisene gir ekstra fleksibilitet i tilfelle endringer i reiseruten din. Priser kan kun bestilles ved å ringe 800-221-1212 (innenlandsreiser) eller 800-241-4141 (internasjonale reiser).

Så, hvilke flyselskaper tilbyr priser på sorg?

Flyselskaper som tilbyr rabatterte priser på sorg i dag inkluderer Delta Airlines , Air Canada , Lufthansa og WestJet. Disse flyselskapene krever alle at passasjeren er et umiddelbar familiemedlem, og kan gi opplysninger om personen som har gått videre, og begravelsesarrangementene.

Spørsmålet er deretter, hvordan kvalifiserer du deg for tapspriser? For å kvalifisere for en sorgtakst, må du kanskje gi flyselskapet informasjon om personen som døde, inkludert:

  1. Navnet på personen som døde.
  2. Passasjerens forhold til den som døde.
  3. Navn, telefonnummer og adresse til begravelsesbyrået.
  4. Navnet på begravelsessjefen.

Med tanke på dette, hvor mye koster en flybillett til dødsfall?

Den laveste sorg prisen var $360 fra Delta, som var dobbelt så dyr som den laveste vanlige priser , også for Delta flyreiser ($183 til $188). Av de syv flyselskaper vi ringte, bare en, amerikaner, tilbød en sorg pris ($398) som var lavere enn den billigste ordinære prisen ($438).

Er sorgpriser fortsatt tilgjengelig?

Mens mange operatører tradisjonelt har tilbudt rabatt sorgpriser til de som reiser til en begravelse, de priser er stort sett en saga blott. American og United har avviklet sorgpriser , og nyere operatører som Southwest tilbød dem aldri engang.

Anbefalt: