Innholdsfortegnelse:

Hvordan reagerer du på konichiwa?
Hvordan reagerer du på konichiwa?

Video: Hvordan reagerer du på konichiwa?

Video: Hvordan reagerer du på konichiwa?
Video: Derfor tror du din telefon ringer hele tiden 2024, Mars
Anonim

Hvis du vil si "Hei" på japansk, du kan si "konnichiwa , " som er passende hilsen i de fleste innstillinger. Men hvis du svarer på telefonen eller ringer noen, alltid si "moshi moshi" i stedet.

I denne forbindelse, hvordan svarer du til Hajimemashite?

Hajimemashite betyr "Jeg møter deg for første gang". Den kan også brukes som et "Hvordan gjør du det?" eller "Jeg er glad for å møte deg", men du sier det bare første gang du møter noen. Vanligvis kombinerer du den med Douzo yoroshiku med mindre den bare er inne svare . Douzo yoroshikus bokstavelige betydning er "Vær god mot meg".

På samme måte, hva er forskjellen mellom Moshi Moshi og konichiwa? " Moshimoshi " er brukes når du svarer på telefonen; " konnichiwa " er brukt personlig. Bortsett fra det " moshimoshi "kan også brukes personlig, mens" konnichiwa " er aldri brukt når du svarer på telefonen.

Når du tar dette i betraktning, hvordan svarer du på en japansk hilsen?

De vanligste måtene å hilse på noen i Japan er:

  1. Konnichiwa (Hei, god ettermiddag.)
  2. Ohayō gozaimasu/ Ohayō (God morgen [formell/uformell])
  3. Konbanwa (God kveld) Si Ohayō gozaimasu til din overordnede i stedet for Ohayō. Og ikke glem å bukke når du hilser på ham.

Hvordan hilser japanere på hverandre?

I Japan , folk hilse hverandre ved å bøye seg. En bueboks varierer fra et lite nikk på hodet til en dyp bøyning i midjen. En dypere, lengre bue indikerer respekt og omvendt er et lite nikk med hodet tilfeldig og uformell. Det er ikke vanlig å bukke med håndflatene sammen på brysthøyde Japan.

Anbefalt: