Hvordan leser du Fadervår?
Hvordan leser du Fadervår?

Video: Hvordan leser du Fadervår?

Video: Hvordan leser du Fadervår?
Video: Fader Vår 2024, Kan
Anonim

Be så som dette: ' Faren vår i himmelen, helliget bli ditt navn. Kom ditt rike, skje din vilje, på jorden som i himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød, og forlat oss vår skyld, likesom vi også har tilgitt våre skyldnere. Og led oss ikke inn i fristelse, men fri oss fra det onde.

Hva er følgelig ordene til Fadervår-bønnen?

Faren vår , Han som er i himmelen, helliget bli ditt navn; Kom ditt rike; Skje din vilje på jorden som i himmelen. Gi oss denne dagen våre daglig brød; og tilgi oss våre overtredelser som vi tilgir dem som overtrer mot oss; og led oss ikke inn i fristelse, men fri oss fra det onde. Hei Maria, full av nåde.

For det andre, hvor i Bibelen er bønnen Fader vår som er i himmelen? Luke. 11. [1] Og det skjedde som han var ber i en et sted, da han sluttet, sa en av hans disipler til ham: Herre, lær oss å be, slik Johannes også lærte sine disipler. [2] Og han sa til dem: Når dere ber, så si: Faren vår hvilken kunst i himmelen , Helliget bli ditt navn.

Også for å vite, hvor finner du Fadervår i Bibelen?

Det kjenner ingen grenser. De Herrens bønn vises to steder i bibel . I Lukas bok var Jesus ber , tilsynelatende alene, og da han var ferdig spurte en av disiplene ham: Lord , lære oss hvordan be måten Johannes lærte disiplene sine på,» med henvisning til døperen Johannes.

Hva er de 5 grunnleggende bønnene?

De grunnleggende former for bønn er lovprisning, bønn (oppfordring), forbønn og takksigelse.

Anbefalt: