Hvor mange timer hjemmeundervisning i Storbritannia?
Hvor mange timer hjemmeundervisning i Storbritannia?

Video: Hvor mange timer hjemmeundervisning i Storbritannia?

Video: Hvor mange timer hjemmeundervisning i Storbritannia?
Video: Fem gode grunner til å studere i Storbritannia! 2024, April
Anonim

Barnet ditt må være utdannet på heltid – loven spesifiserer det ikke hvor mange timer men barn får normalt formell undervisning på skolen mellom 22 og 25 år timer en uke i 38 uker i året. Du trenger ikke å holde deg til en skolestilplan eller følge skolevilkårene.

Tilsvarende, hvor mange timer om dagen underviser du hjemme?

Selv om hjemmeundervisning bruker i gjennomsnitt to til tre timer gjør formell hjemmeskoletimer per dag , er det vanligvis ingen krav som gjør at de gjør det. Oftere, timer bør være svært avhengig av en hjemmeundervisning alder.

Foruten ovenfor, hvor mange timer er det i et skoleår i Storbritannia? I England , opprettholdt lokal myndighet skoler må åpne i minst 380 økter (190 dager) i løpet av en skoleår . Termindatoer bestemmes av skole arbeidsgivere.

På denne måten, hvor mange dager i uken underviser du hjemme?

For noen familier, hjemmeskole 3 dager i uken er mer enn greit. De er i stand til å få det nødvendige timer inn og tilbring de fire andre dager av uke gjør de tingene de vil gjøre.

Er det lovlig å undervise hjemme i Storbritannia?

Hjemmeundervisning Storbritannia lov: Det grunnleggende. Hjemmeundervisning, eller hjemmeundervisning (samme ting, forskjellige navn) er perfekt lovlig i Storbritannia . Skolen er en opt-in-tjeneste, der foreldre går gjennom et søknadssystem for å få barnet sitt en skoleplass. Hvis denne prosessen ikke fullføres, blir barnet hjemmeutdannet.

Anbefalt: