Påvirker amming intelligensen?
Påvirker amming intelligensen?

Video: Påvirker amming intelligensen?

Video: Påvirker amming intelligensen?
Video: Смарт-Часы Maimo Watch - Детальный ОБЗОР + ТЕСТЫ 2024, Kan
Anonim

Som mødre som amme har en tendens til å ha høyere intelligens enn ikke- amming mødre, forskere har hevdet at mors IQ er viktigere enn amming i å bestemme hvordan barn utvikler seg intellektuelt.

Også spurt, forbedrer amming intelligensen?

Som mødre som amme har en tendens til å ha høyere intelligens enn ikke- amming mødre, forskere har hevdet at mors IQ er viktigere enn amming i å bestemme hvordan barn utvikle intellektuelt.

Dessuten, gjør amming virkelig en forskjell? Bunnlinjen Mange kvinner finner amming å være en hyggelig måte å knytte bånd til babyene sine på. Det er absolutt ingen bevis for det amming er noe verre for en baby enn morsmelkerstatning. Og kanskje er det noen fordeler tidlig i livet når det gjelder fordøyelse og utslett, som du kanskje synes er viktig eller ikke.

Spørsmålet er deretter, er babyer som ammes mer intelligente enn babyer som får morsmelkerstatning?

Ammet babyer 'er mer intelligent ' “ Ammet babyer vokse inn i mer intelligent barn, med IQ opptil åtte poeng høyere enn de som er flaskematet ,» sa Daily Mail i dag.

Er fordelene med amming overvurdert?

En fersk studie i samfunnsvitenskap og medisin fant at mange fordeler tilskrives amming -fra reduserte forekomster av fedme og astma til høyere intelligens-har vært overvurdert . Ammingseksperter hevder amming gjør alt fra å heve et barns IQ til å avverge sykdom.

Anbefalt: