Hva betyr et hjerte på tinder?
Hva betyr et hjerte på tinder?

Video: Hva betyr et hjerte på tinder?

Video: Hva betyr et hjerte på tinder?
Video: Hvordan virker Tinder? - Sådan får du succes på Tinder 2024, April
Anonim

Hvis du klikker på den grønne Hjerte knapp eller ikon eller på gliden ved å bruke fingeren på skjermen fra venstre til høyre for tinder hjemmeside, indikerer eller betyr det at du "liker" din potensielle match eller den spesielle brukerprofilen eller kunden.

På denne måten, hva betyr hjertet på tinder-meldinger?

Hvis de trykker tilbake på den grønne Hjerte ikonet eller velg å "Liker" deg også når profilen din vises på deres tinder konto, vil dere to bli matchet. Den grønne Hjerte på tinder i utgangspunktet midler at du forteller den personen at du synes han eller hun er attraktiv.

På samme måte, hva betyr stjernen og hjertet på tinder? Når du har valgt flammeikonet, tinder presenterer brukerprofiler i en stabel med bilder. Når du er på noens profil, en X, stjerne og hjerte er synlige nederst på skjermen. Hvis du velger X, avvises kontoen du ser på, mens stjerne betyr "Super Like" og hjerte betyr et vanlig «liker».

Følgelig, hva betyr det røde hjertet på tinder?

tinder også. Bare trykk på den grønne hjerte ved siden av en melding du har mottatt for å fortelle din kamp at meldingsspillet deres er sterkt. Sender emojion tinder er også morsommere!

Hva betyr det gule hjertet på tinder?

Besvart 20. juni 2019 · Forfatter har 241svar og 838k svarvisninger. Den midler de likte at du brukte tinder Gull. Hvis det er en lilla bolt det midler de likte at du brukte boost. Hvis det er en blå stjerne midler de likte deg supert. Hvis det er tomt midler de brukte gratisversjonen av tinder.

Anbefalt: