Hva er dobbeltregistrering?
Hva er dobbeltregistrering?

Video: Hva er dobbeltregistrering?

Video: Hva er dobbeltregistrering?
Video: Atle Holstad: Hva er brukerplan ? 2024, April
Anonim

Dobbel påmelding er et program som lar videregående skoleelever (vanligvis andreårsstudenter, juniorer og seniorer) til registrere på høyskolekurs for kreditt før eksamen på videregående.

Følgelig, hva betyr dobbeltregistrering?

Begrepet dobbel påmelding refererer til at studenter er påmeldt -samtidig i to forskjellige akademiske programmer eller utdanningsinstitusjoner. Når elevene er dobbelte påmeldt i kurs på to separate pedagogiske intuisjoner, kan de motta akademisk eller ikke kreditt ved en eller begge skolene.

hva er fordelene med dobbeltregistrering? Disse fordelene inkluderer:

  • Det kreves mindre tid etter videregående for å fullføre en høyskolegrad.
  • Gir studentene et forsprang på høyskoleopplevelsen.
  • Klasser med dobbeltregistrering sparer ofte studenter penger på undervisning.
  • Studenter kan ha tilgang til høyskolebibliotek og ressurser.

Enkelt sagt, er dobbeltregistrering bedre enn AP?

Du mottar kreditt for de samme introduksjonskursene for begge bestått AP eksamen og avleggelse Dobbel påmelding . Forskjellen er at du tar to år med AP å motta studiepoeng for begge klassene, mens i Dobbel påmelding du tar faktisk disse timene gjennom CMC, så du tar en hvert semester på videregående.

Øker dobbel påmelding din GPA?

Her er et interessant faktum: Hvis du vanligvis tar utmerkelser og AP-kurs, men bestemmer deg for å ta en dobbel påmelding selvfølgelig kan du finne at selv en A i en dobbel påmelding kurset bringer ned din videregående skole GPA . De fleste høyskoler regner om din GPA når du søker, så det vil sannsynligvis ikke påvirke din applikasjon!

Anbefalt: